Çok Eksenli CNC Tezgahlarda Yüksek Teknoloji ile İmalat Semineri

Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Missler Sofware-Türkiye tarafından düzenlenen “Çok Eksenli CNC Tezgahlarda Yüksek Teknoloji ile İmalat Semineri” 17.12.2018 tarihinde Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde Missler Sofware-Türkiye Genel Müdürü Birkan Kuloğlu, firma hakkında bilgi verip, gelişen teknolojiler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ardından Cem Kızıltuğ tarafından, Makine, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleriyle öğrencilerine 5 Eksen İşleme Merkezleri, Çok Eksenli Tornalama Merkezleri, Kayar Otomat Tezgahları, CAM Yazılımları ile İşleme hakkında bilgi verilip, yazılım üzerinde bire bir uygulama yapıldı.

Seminerin sonunda Makine Mühendisliği öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gürcan Atakök, Dr. Öğr. Üyesi Barkın Bakır ve Arş. Gör. Murat Şen ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Halil Demirer ve Dr. Öğr. Üyesi Zarif Çatalgöl tarafından konuşmacılara plaket takdimi yapılıp, fakültenin mezunlarından ve firma çalışanlarından Emre Akıskalıoğlu tarafından, ücretsiz eğitim ve stajyerlik imkanlarından bahsedildi.

.