Doç.Dr.Yusuf KAYNAK Davetli Konuşmacı-Uluslararası İmalat Konferansı - IMCC 2019

Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf KAYNAK, Çin Halk Cumhuriyetinde 9-11 Ekim tarihlerinde düzenlenen 18. Uluslararası İmalat Konferansında (IMCC 2019) Davetli Konuşmacı olarak Talaşlı İmalat konusunda sunum yapmıştır.

Çin Halk Cumhuriyetindeki en büyük, aynı zamanda dünyadaki en prestijli, saygın ve yüksek katılımlı imalat konferansları içinde ilk üç sırada yer alan IMCC konferansı Çin Halk Cumhuriyeti'nde 1983 yılından itibaren her iki yılda bir düzenlenmektedir.

18. Uluslararası İmalat Konferansında (IMCC 2019) Üniversitemizi başarı ile temsil eden Doç. Dr. Yusuf KAYNAK'a akademik kariyeri ve bilimsel çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

Fotograf.JPG (7.19 MB)