Erasmus + Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları

Degerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz 2017 - 2018 akademik yılı Erasmus+Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları web sayfamızda (http://uluslararasi.marmara.edu.tr/notice/2017--e2-80-93-2018-erasmus-ogrenci-staj-hareketliligi-basvurulari/) ilan edildiği üzere, 29 OCAK – 16 ŞUBAT 2018 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimizin web sayfasındaki başvuru formunu doldurup, staj yapacakları kurumdan alacakları kabul mektuplarını ve transkriptlerini (ıslak imzalı) 16 Şubat 2018 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. İlgili belgeler ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Erasmus+Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Mart ayında İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde yapılacaktır. Sınav tarihi ve yeri web sayfasında duyurulacaktır.

Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi

Bu sayfa Teknoloji Fakültesi tarafından en son 27.01.2018 16:00:09 tarihinde güncellenmiştir.