Ford-Otosan Kariyer Söyleşileri Etkinliği Tamamlandı

Composite Technologies Kulübü ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü işbirliğiyle düzenlenen "Ford-Otosan Kariyer Söyleşileri" etkinliği 20.12.2018 tarihinde D104 numaralı derslikte gerçekleştirildi.

Ford-Otosan'dan katılım sağlayan yetkililer Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve farklı bölümlerden katılım sağlayan öğrencilere üniversitedeyken kariyer açısından yapılması gerekenler, otomotiv sektörü, otomotiv sektöründe kariyer yapmak, Ford-Otosan kurum tanıtımı, Ford Otosan'da kariyer yapma konularıyla ilgili sunum gerçekleştirdiler.

Sunum sonunda soru-cevap ile öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ford-Otosan yetkilileri etkinlik sonunda öğrencilerin otomotiv sektörü ile ilgili projelerini dinlediler.

.