Girişimci İş adamları Vakfı ve Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yakın plan girişimci buluşmalarında biraraya geldi

Girişimci işadamları vakfı Genel Sekreteri Sayın İsrafil ÇETİN,Teşkilatlanma sorumlusu Mehmet BİSELİ ve Tanıtım sorumlusu İcra kurulu üyesi kadir Gurbetçi ile Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Hasan ERDAL ve Dekan Yardımcımız Pof.Dr.Mustafa AY "Yakın Plan Girişimci Buluşmaları" nda biraraya geldi.

10 Ekim 2019 Perşembe akşamı gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda Üniversite Sanayii işbirliğinin fiili olarak hayat geçirilmesi ve öğrencilerimizin staj,işyeri eğitimi ve istihdamına yönelik protokol ve antlaşmalar değerlendirildi.

Tarafların tanıtım, eğitim, konferans, saha inceleme, fuar vb. duyurularının karşılıklı olarak yapılması ve söz konusu alanlarda ortak organizasyonlara gidilmesi , öngörülen alanlarda yapılacak olan ar-ge çalışmalarının ortak yürütülmesi ,teknoloji ve bilgi birikiminin Fakültemizle paylaşılması hususlarında görüş birliğine varıldı.

"Girişimci işadamları vakfı"nca düzenlenen söyleşide, konuk Dr. Yalçın Koçak “Endüstriyel Kenevire Bakış” başlıklı konuşmasında kenevirin bilinmeyenlerini, önemini ve ülke ekonomisine katkılarını anlattı.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

1.jpg (163 KB)