Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf KAYNAK En İyi Bildiri Ödülü

Fakültemiz Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr.Yusuf KAYNAK 11-13 Temmuz 2018 tarihlerinde Çin' in Tianjin şehrinde yapılan "The 4th CIRP Conference on Surface Integrity" konferansında en iyi BİLDİRİ ödülüne layık görülmüştür.

İmalat konusunda dünyadaki en köklü ve büyük uluslararası Akademik kuruluş olan "Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi (CIRP)" tarafından bu yıl 4. sü Çin'in Tianjin Şehrinde 11-13 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen, 16 farklı ülkeden katılımın olduğu ve 92 makale ve 32 Poster'in sunulduğu "The 4th CIRP Conference on Surface Integrity" konferansında Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Yusuf KAYNAK ın sunmuş olduğu "Finish machining-induced surface roughness, microhardness and XRD analysis of selective laser melted Inconel 718 alloy" başlıklı bildirisi ile  En İyi Bildiri ödülüne layık görülmüştür.

Doç.Dr.Yusuf KAYNAK'ı bu alanda yaptığı çalışmalardan dolayı kutlar,bundan sonraki çalışmaları ve akademik kariyerinde başarılarının devamını dileriz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı