Makine Mühendisliği Otomotiv Teknoloji Günü

Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen "Makine Mühendisliği Otomotiv Teknoloji Günü", Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

TSE Araç Kontrol Merkezi İşletmeleri Grup Başkanı Bekir Sıddık Köylü'nün konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Türk Standartları Enstitüsü, Ulaşım ve Lojistik Sistemleri, Araç Kontrol Merkezleri, TSE Otomotiv Sektörü Faaliyetleri, Diğer Otomotiv Birimlerinin Faaliyetleri ve bu kurumlara başvurular konusunda bilgilendirmede bulunuldu. Seminere katkılarından dolayı Bekir Sıddık Köylü'ye, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı adına Dr. Öğr. Üyesi Gürcan Atakök tarafından teşekkür plaketi verildi. Seminer sonrasında Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Otomotiv Ana Bilim Dalı Laboratuvarları gezildi.

.