MEB Mesleki Teknik Eğitim 2023 Vizyon Toplantısı

M.E.B. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Program ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet Salih CANBAL ve Müdür Yrd. Mehmet BAL ve ekibi ile Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof.Dr.Hasan ERDAL'ın moderatörlüğünde 8 Kasım 2018 perşembe günü saat 10:00 da dekanlık toplantı salonunda yapılan "MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM 2023 VİZYONU" kapsamında, Meslek liselerinin mevcut durumu, Ders programlarının güncellenmesi, 2019 yılından başlayarak 2023 yılına kadar sürecek müfredat geliştirme çalışmaları gibi konuların ele alındığı toplantıda, M.E.B., Meslek Liseleri ile Akademik camia biraraya geldi.

Toplantıya, Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.M.Osman ISIKAN,Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mehmet OKTAV, Takı Teknolojisi Tasarımı Yüksek Okulu Müdür Vekili Prof.Dr.A.Fevzi BABA,Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Adnan KAKİLLİ ile Teknoloji Fakültesi Bölüm Başkanları ve Anadolu yakasında bulunan 6 Meslek Lisesi Müdür ve idarecileri katıldı. Toplantı sonunda, katılımcıların konu ile ilgili düşünceleri ve önerileri değerlendirilmek üzere tek tek yazılarak kayıt altına alındı.

Katılım Listesi