Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümümüz IMMC 2018 Kongresine sunumları ile katıldılar.

Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Üretim Metalurjisi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Ögr. Üyesi Elif UZUN ve bölüm öğrencilerinden Fatih Celalettin TÜRKMEN ile Gürkan OYMAK 25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen IMMC 2018 Kongresinde "Dissolution Behaviour of lateritic nickel ore in Hcl and Hcl-C2H5OH-H2O medias" başlıklı sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

IMMC 2018 Sempozyuma Üretim Metalurjisi Laboratuvarı proje öğrencileri Merve Sırtıkara, Zeynep Hazal Yazğan, Yaren Aysan, Aysıla İpek Aktaş, Arda Boy ve Büşra Akduman da katılım sağlamış ve hazırlayacakları bildiriler için ön bilgi sahibi olmuşlardır.