Öğretim Elemanımızın Projesi İSTKA Tarafından Kabul Edildi

Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Selim HARTOMACIOĞLU tarafından hazırlanan, "Marmara Üniversitesi Ürün Geliştirme Merkezi (MÜRGEMER)" kurulumu adlı, 2.000.000TL bütçeli proje çalışması İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından kabul edilmiştir. Proje ile Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) ürün geliştirme (Ür-Ge) performanslarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılacaktır.

Proje Teknopark İstanbul ortaklığında, Savunma ve Havacılık Derneği (SAHA İstanbul) iştirakçiliğinde gerçekleştirilecektir.

Başta Dr.Selim HARTOMACIOĞLU olmak üzere projede uzman olarak yer alan Prof.Dr. Mustafa AY ve Prof.Dr. Nihat AKKUŞ hocalarımızı ve MİTTO Merkezi Müdürü Prof.Dr.Ahu UNCUOĞLU hocamızı tebrik eder, projenin başarı ile sonuçlandırılmasını dileriz.