Teknoloji Fakültesi Öğrencilerimiz Saraybosna'da düzenlenen ICWET’18 konferansına 2 ayrı sunumla katıldı.

Fakültemizin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencilerimizden Sefa Enes KILIÇ ve Murathan KALENDER, Saraybosna’da 26-28 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferansı ve Sergisi (ICWET’18) programında “Farklı Malzemelerin Sürtünme Karıştırma Kaynağında Takım Geometrisinin Mekanik Özelliklere Etkisi” ve “Titanyum Levhalarin Tig Kaynağı İle Birleştirilmesinde Kaynak Parametrelerinin Mekanik Özellik ve Mikroyapıya Etkisi” başlıklı sunumlarını başarıyla tamamlamışlardır.

Danışman hocaları Prof.Dr. Serdar SALMAN ve Prof.Dr. Yahya BOZKURT’u tebrik ederiz.

Ayrıca katılım desteklerinden dolayı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teşekkür ederiz.

İlgili bağlantı:

Bu sayfa Teknoloji Fakültesi tarafından en son 02.10.2018 08:50:36 tarihinde güncellenmiştir.