TÜBİTAK 2209-B Proje Kabulü - Sanayiye Yönelik Bitirme Tezi Destekleme Programı

Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü Dr.Öğr.Üyesi Yalçın BOZTOPRAK'ın danışmanlığında 3.sınıf öğrencisi Sefa Enes Kılıç'ın bitirme tezi için hazırladığı proje TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun görülmüştür.

Bitirme projesinde nano boyutta tozlar, farklı tipte karbon elyaflar ve havacılık uzay sektöründe kullanılan altıgen paneller ile proje için çalışmalar yapılacaktır.

Projenin sanayi kısmında ise Altıgen Uzay Havacılık firmasıyla birlikte sanayiye yönelik çalışmalar yapılacaktır.

Çalışmalarından dolayı öğrencimiz ve öğretim üyemizi tebrik eder; yeni proje ve akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

Proje Başlığı       : YÜKSEK ÇALIŞMA SICAKLIKLARINDA YÜKSEK PERFORMANS GÖSTEREN SPREAD TOW VE KARBON NANOTÜP TAKVİYELİ KOMPOZİT MALZEME ÜRETİMİ

Proje Tematik Alanı : HAVACILIK, UZAY VE SAVUNMA SANAYİİ

Akademik Danışman   : Dr.Öğr. Üyesi Yalçın BOZTOPRAK