Yeni Kayıtlanan Öğrencilerimizin Dikkatine - Geleneksel Tanışma ve Oryantasyon toplantısı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Öğrencilerimizle yapacağımız Geleneksel tanışma ve Oryantasyon toplantısı - 14 Eylül 2017 Perşembe günü Saat 10:00 da Konferans Salonu'muzda (C Blok) yapılacaktır.

Toplantı yeni Eğitim - Öğretim yılının ön değerlendirmesi ve bilgilendirilmesi şeklinde olacak olup , Yeni kayıtlanan öğrencilerimize Teknoloji Fakültesinin-Bölümlerimizin-Eğitim Öğretim sisteminin ve üniversitemizin tanıtımı yapılacak ve soru-cevaplarla ayrıntılar hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Toplantı sonunda Yeni kayıtlanan öğrencilerimiz Bölüm Başkanlıklarınca Tanıtım ve Bilgilendirme amaçlı Oryantasyon Eğitimine alınacaktır.

Sizlere Fakültemize "hoşgeldiniz" der, tüm yeni kayıtlanan öğrencilerimizi 14 Eylül 2017 perşembe günü saat 10:00 da C Blok KONFERANS SALONUMUZA bekleriz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

Bu sayfa Teknoloji Fakültesi tarafından en son 05.09.2017 13:03:24 tarihinde güncellenmiştir.