2. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge Projeleri Yarışmasında ödül

Fakültemiz “Mekatronik ve Yapay Zekâ İleri Araştırmalar” araştırma grubu bünyesinde çalışmalarını sürdüren RoboTexTherapy takımı Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği 2. Ulusal Sanayi Odaklı Ar-Ge Projeleri Yarışması'na katılmıştır.  Fakültemiz araştırma görevlisi Mehmet Fatih Çelebi, Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencimiz Ayşe Nur Camgöz, tekstil mühendisliği bölümü öğrencimiz Hatice Nur Küçükşahin ve danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Aslı Tunçay Atalay, "Giyilebilir İyileştirici Sistemler İçin Yenilikçi Eyleyiciler ve Algılayıcılar" projeleriyle birincilik ödülüne layık görülmüşlerdir.

Ödül, 11 Mayıs 2022'de gerçekleştirilen törende Çukurova Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Meryem Tuncel tarafından takım üyeleri Mehmet Fatih Çelebi ve Ayşe Nur Camgöz'e takdim edilmiştir.

Takımımıza Teknofest 2022 Biyoteknoloji İnovasyon Yarışmasında da başarılar dileriz.

adana2.jpg (850 KB)

adana3.jpg (1.13 MB)