2.SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI'nda Finale Yükseldik

•    Fen Bilimleri Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı 2020 yılı mezunumuz Umut Balkır’ın,  Dr. Öğr. Üyesi Zehra Aysun ALTIKARDEŞ danışmanlığında yürütülmüş olan "Tuşa Basış Dinamikleri, Akselerometre ve Jiroskop Verileriyle Mobil Cihazlarda Davranışsal Biyometrik Kimlik Doğrulama" isimli yüksek lisans tez çalışması

VE

•    Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Abdullah Emir ÇİL’in Dr.Öğr.Üyesi Kazım YILDIZ danışmanlığı ve Prof. Dr. Ali BULDU eş danışmanlığında yürütülen “DDoS Saldırılarının Tespiti ve Sınıflandırılması için Derin Öğrenme Modeli” isimli yüksek lisans tezi, TÜRKİYE SİBER GÜVENLİK KÜMELENMESİ tarafından ikincisi düzenlenen  SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI ön değerlendirmesinde ilk 20 proje arasına kalarak finalde yarışmaya hak kazanmıştır.

TÜRKİYE SİBER GÜVENLİK KÜMELENMESİ tarafından 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yerli Siber Güvenlik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak, Siber Güvenlik farkındalığını ve iş birliklerini artırmak, kamu, özel sektör ve akademiyi bir araya getirmek  amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yer alan bu yarışmanın  finali, pandemi nedeniyle 24 Aralık 2020 tarihinde online olarak  9 kişilik jürinin ilk üçü belirlemesiyle gerçekleştirilecektir.

Finalde yarışacak tez projesi ekiplerini tebrik eder, başarılar dileriz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

Etkinliğe kayıt için: https://www.siberguvenlikhaftasi.com/