Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Konferansı ASYU 2020

Sevgili Meslektaşlarımız,

İlk çağrısını 09 Mart 2020 tarihinde büyük bir  heyecan ile  duyurduğumuz Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları (ASYU 2020) Konferansı, bu yıl 15-17 Ekim 2020 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde gerçekleştirilecektir.

İlk çağrıyı yaptığımız tarihten bugüne hayatımızın her alanında olduğu gibi akademik hayatta da birçok değişiklik yaşanmaktadır. Katılımcılarımızın sağlığı ve güvenliği, ASYU 2020 Organizasyon Komitesi için son derece önemlidir. Konferansın yapılacağı  tarihe yaklaşık 4 ay gibi bir süre olmasına rağmen,  ülkemizde ve tüm dünyada COVID-19 pandemisi hakkında belirsizlik hala devam etmektedir. Yaşadığımız pandemi hakkında tüm belirsizlikler ortadan kalkarsa, ASYU 2020 konferansı daha önceden planlandığı gibi,  yüz yüze oturumlar şeklinde gerçekleştirilecektir.

Belirsizliklerin devam etmesi durumunda, katılımcıların sağlık ve güvenliğinin sağlanması amacı ile çevrimiçi formatta da konferansın düzenlenebileceği bilgisini sizinle paylaşmak isteriz. Marmara Üniversitesi’nin kullandığı Uzaktan Eğitim Sistemi, aynı anda 5000 kullanıcının katılımına izin verecek altyapıya sahiptir. Dolayısıyla, Konferans ile ilgili tarihlerde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

ASYU 2020 için bildirilerinizi göndermenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

En az iki hakem değerlendirmesinden geçip sunulan bildiriler IEEE Xplore dijital kütüphanesinde taranması için gönderilecektir. Ayrıca bildiriler arasından seçilen en iyileri, genişletilmiş hali ile TR Dizin tarafından taranan International Journal of Advances in Engineering and Pure Science isimli dergide (https://dergipark.org.tr/tr/pub/jeps) yayınlanmak üzere değerlendirilecektir.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

ASYU 2020 Organizasyon Komitesi

Konferans çağrı metni  ve diğer ayrıntılar için lütfen ziyaret ediniz (http://asyu.inista.org/)

Önemli Tarihler:

Tam metin bildiri gönderme son tarih: 14 Haziran 2020
Kabul edilen bildirilerin duyurulması: 24 Ağustos 2020
Erken Kayıt için Son Tarih: 31 Ağustos 2020
Basıma hazır bildirilerin gönderimi: 15 Eylül 2020
Konferans Tarihi: 15-17 Ekim 2020

E-posta: asyu2020@marmara.edu.tr

Konferans afişi için tıklayınız.