Fakültemiz Öğretim Üyelerinin AB Proje Başarısı

Üniversitemiz İstanbul Tekstil Araştırmaları AR-GE ve İnovasyon Merkezi (İTAM) ve Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimiz Avrupa Komisyonu’nun çağrısı sonucunda, AB çapındaki 151 merkezden oluşan Avrupa Dijital İnovasyon Merkezi ağına ülkemizden seçilen 5 konsorsiyumdan biri olmaya hak kazanan MIDAS konsorsiyumunun partneri olmuşlardır.

Prof.Dr. İsmail Usta, Prof.Dr. Metin Yüksek, Doç.Dr. Önder Demir, Doç.Dr. Kazım Yıldız ve Dr.Öğr.Üyesi Özge URAL’ın görev alacağı Dijital Avrupa Programı'nın en önemli mekanizmalarından biri olan ve ülkemiz sanayisinin, KOBİ'lerinin ve kamu kurumlarının dijital dönüşümünde önemli bir rol oynayacaktır.

Dijital dönüşümde öncü adımlar atmak ve ülkemizin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacak olan projede görev alan öğretim üyelerimiz kutluyoruz..