Fakültemiz ve AKRATEK Arasında İş Birliği Anlaşmaları

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile Akratek Elektronik AŞ arasında başta Fakültemiz öğrencilerinin İşyeri Eğitimi Uygulaması kapsamında istihdamı ve Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında ortak yapılacak AR-GE çalışmaları konusunda anlaşmalar imzalanmıştır. Firma genel merkezi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan ERDAL, Dekan Yardımcıları ile Öğretim üyelerinden oluşan bir heyet tarafından ziyaret edilmişlerdir. Bu anlaşmalar sonucu Akratek Ar-Ge süreçleri ve yeni ürün geliştirme süreçlerine büyük katkı sağlanması hedeflenmektedir.
İşbirliği Protokolüne, Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal ve Akratek Elektronik Genel Müdürü Selahattin Acaroğlu birlikte imza atmışlardır.

AKRATEK1.jpeg (500 KB)

AKRATEK2.jpeg (223 KB)