İNTİSAD - İNTERNASYONEL İŞ İNSANLARI DERNEĞİ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

26 Şubat 2020 Çarşamba günü, Üniversite-Sanayii İşbirliği kapsamında İNTİSAD İnternasyonel Türkiye  İş Adamları  Derneği Fakültemizi ziyaret etmiştir.

İNTİSAD kurucu genel başkanı Av. Selahattin PAR, Genel Başkan Yardımcısı Tülay GÜNEŞ, Anadolu Yakası Kadın Kolları Başkanı Şehnaz BAKKAL ile, Fakültemizi temsilen Dekanımız Prof. Dr. Hasan ERDAL, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa AY, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet Emin KUZUCUOĞLU, Elektrik-Elektronik Bölümü Arş. Gör. Faruk AYDIN ve Fakülte Sekreterimiz Recep AKYOL bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Dünya çapında güvenilir bir ticaret ve dostluk ağı inşa ederek ülkemize ve insanlığa faydalı olmak amacıyla kurulan İNTİSAD 3 yıllık bir dernek olmasına rağmen 100’den fazla üyeye sahiptir. İnsanlığa faydalı olacak projeler etrafında toplanan, sosyal, girişimci, etik kurallara duyarlı, dünya çapında hedefleri olan, vizyon sahibi güvenilir ve ahlaklı yerli ve yabancı iş insanları tarafından kurulan derneğin birçok üniversitede 150’den fazla üyesi olan Genç İNTİSAD adında bir oluşumu da bulunmaktadır. Dernek yetkilileri geleceğimizin teminatı olan gençleri dünyamıza ve ülkemize yararlı bireyler yetiştirmek adına üretken ve faydalı çalışmalarını maddi ve manevi destekledikleri, iş alanlarında teknik ve vasıflı insan yetiştirmek için, yurt içinde ve yurt dışında, mevcut eğitim kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yaptığı gibi gelecek kuşakların daha bilinçli ve teknik açıdan kabiliyetli olmalarına yardımcı olduklarını bildirmiştir.

Daha sonra Dekanımız, Prof. Dr. Hasan ERDAL’ın Üniversitemizi ve Fakültemizi tanıtan sunumuyla yeni nesil mühendislik, işyeri eğitimi, yaz stajları, kurum işbirlikleri, projeler, yapılan testler gibi birçok konuda bilgi verilmiştir.

Dernek yetkilileri birçok sektörde faaliyet gösteren firmalarıyla belirli periyotlarda zirveler düzenlediklerini, bir sonraki toplantılarında bizleri de aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Ayrıca çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını, yardımlar, burslar, yer tahsisi, rehberlik, kariyer günleri, teknik gezi vb. alanlarda işbirliğine açık olduklarını beyan etmişlerdir.

İNTİSAD İnternasyonel İş İnsanları Derneğine Üniversite Sanayii İşbirliğine verdikleri destek ve sektörde Teknoloji Fakültelerinin tanıtımına sağlayacakları katkı için teşekkür ederiz.

- Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

Bu haber, Sanayi Koordinatörü Özel Kalemi Sn.Ayser AYDOĞDU tarafından hazırlanmıştır.

1_yeni.jpg (186 KB)