Makine ve Malzeme Mühendisliği Öğrencilerimizin Başarısı

ogrenciler.png (493 KB)

Makine Mühendisliği öğrencilerimiz Gizem Tiftik, Hayreddin Daşkıran, Muhammed Safa Sonkaya, Ensarmansur Eskitoğlu ve Malzeme ve Metalurji Mühendisliği öğrencimiz Barkın Kızıltaş  iş yeri eğitimi kapsamında stajlarını ülkemizin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan Torun Bakır Alaşımları Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de tamamladılar. Öğrencilerimiz üstün gayret ve özveri ile gerçekleştirdikleri iş yeri eğitimi süreçleri Torun Bakır firmasının takdirini kazanmış ve öğrencilerimiz Şubat 2022 tarihi itibariyle henüz mezun olmadan Torun Bakır firmasında istihdam edilmişlerdir.

Öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı canı gönülden tebrik eder, öğrencilik hayatlarında gösterdikleri üstün başarılarını iş hayatlarında da devam ettirmelerini dileriz.