Mekatronik Mühendisliği Kulübü’nün Kadıköy Belediye Başkanlığı’na Ziyareti

akültemiz kulüplerinden Mekatronik Mühendisliği Kulübü Yönetim Kurulu üyesi öğrencilerimiz ve fakültemiz öğrenci temsilcisi Yavuzhan Erdem, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Aykurt NUHOĞLU ’nu makamında ziyaret ettiler.  Yapılan bu ziyarete Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Onur TEMÜRLENK de katılmıştır. Öğrencilerimiz, ziyaretlerinde kulübün yeni dönem çalışmalarından bahsetmiş ve belediye ile birlikte yürüttükleri projeler hakkında görüşmüştür. Kadıköy Belediyesi, Mekatronik Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Mekatronik ve İnovasyon Günleri ’nin de ana sponsorlarındandır.

Kulübün  Kadıköy Belediye Başkanı’nı ziyaretinin ardından, Kadıköy Belediyesi’ nin projelerinin tanıtıldığı aşağıda belirtilen tesislere gezi düzenlenmiştir.
•    Alzheimer Merkezi
•    Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi
•    İdea Kadıköy
•    Gençlik Sanat Merkezi
•    Karikatür Evi

Kulübümüze çalışmalarında başarılar dileriz.