Mekatronik Mühendisliği Öğretim Üyelerimizin Tübitak 1001 Başarısı

Fakültemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Uğur Demir’in yürütücülüğünü yapacağı “Skolyoz Tedavisi İçin Manyetik Aktüatör ve Kontrol Ünitesinin Geliştirilmesi” isimli proje TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı Kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Elektrik, Elektronik ve Enformatik Araştırma Destek Grubunda (EEEAG) bilimsel değerlendirmeye alınan 115 öneriden destek hakkı almayı kazanan 16 projeye dahil olup toplam destekte %7lik dilime giren projede Fakültemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Gazi Akgün’de araştırmacı olarak görev yapacak. Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Proje Konusu : “Skolyoz Tedavisi İçin Manyetik Aktüatör ve Kontrol Ünitesinin Geliştirilmesi

Proje Yürütücüsü

Dr. Öğr. Üyesi Uğur Demir - Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği

Proje Ekibi