ÖĞRENCİLERİMİZ 2 FARKLI KONGREYE 5 FARKLI BİLDİRİ İLE KATILDI

Fakültemizin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencilerinden Halil ULUPINAR, Ecem ORUÇ ve Murathan KALENDER, İzmir'de 8-10 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen HEZARFEN Uluslararası Fen Matematik ve Mühendislik Bilimleri Kongresi programında “TIG Kaynak Tekniği ile Birleştirilen Farklı Boyuttaki Malzemeler için Portatif Fikstür Tasarımı ve Geliştirilmesi”, “Sürtünme Karıştırma Nokta Kaynağı ile Birleştirilen Ara Katmanlı AA2024-T3 Levhaların Mikroyapı ve Mekanik Özelliklerinin İncelenmesi” ve “Sürtünme Karıştırma Nokta Kaynağı ile Birleştirilen Nikel Kaplanmış AA2024 Levhaların Mikroyapı ve Mekanik Özelliklerinin İncelenmesi” başlıklı sunumlarını başarıyla tamamlamışlardır.

Fakültemizin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencilerinden Halil ULUPINAR ve Murathan KALENDER, Ankara’da 23-24 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen Uluslararası 24 Kasım Başöğretmen Eğitim ve Yenilikçi Bilimler Sempozyumu programında “3 Boyutlu Yazıcının Eğitimde Kullanılabilirliğinin İncelenmesi” ve “Sanal Gerçeklik Araçlarının Kaynak Teknolojileri Derslerinde Kullanılabilirliği” başlıklı sunumlarını başarıyla tamamlamışlardır.

Öğrencilerimizi ve Danışman hocaları Prof.Dr.Yahya BOZKURT’u tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

- Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

1.jpg (197 KB)