Öğrencilerimiz Yapı Kredi’nin Düzenlediği Fikir Maratonu’nda Üçüncü oldu

Yapı Kredi tarafından düzenlenen Finansın Geleceği Fikir Maratonu'na “Ebeveyn ve çocuklar için bütçe takip uygulaması” ile katılan takımımız, sunumlarıyla 3.lük derecesi ve 4.000 TL para ödülü kazanmıştır.

“Code.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği” programı; açık bankacılık, 18 yaş altının finans sistemiyle tanıştırılması, varlık yönetimi ve finansal sağlık, sohbet botu hizmetleri, finans dışı sektörlerle entegrasyon gibi bankacılığın geleceğinde kilit öneme sahip konular üzerinde gençlerin çözüm üretmelerine destek olmayı amaçlamaktadır.

Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimiz Umut Arda KAPAN, Mehmet Kaan EROL ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Ekrem Yusuf EKMEKÇİ'den oluşan takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

1.png (527 KB)

2.png (280 KB)