Öğrencilerimize Önemle Duyurulur

*Tüm derslerimizin teorik eğitimleri Üniversitemizin yoğun çabaları ile internet ortamına aktarılmıştır.

Eğitimimiz Uzaktan Eğitim yöntemiyle yürütülecektir.
https://online.marmara.edu.tr/ linkinden derslerinize bu hafta itibariyle başlayabilirsiniz.

Bu süreçte yoğun mesai harcayan akademisyenlerimize kolaylıklar dileriz.

*Erasmus kapsamında yurt dışına giden tüm öğrencilerimizin Covid19 salgını sonrası eğitimlerine kaldıkları yerden devam etmeleri uygun bulunmuş olup bu durumda olan öğrencilerimiz eğitimlerine devam etmek için ders alma dilekçelerini "tekno.ogrenci@marmara.edu.tr" adresine mail olarak atabileceklerdir.

* Öğrenci belgesi, Transcript ve benzeri belge taleplerinizi "tekno.ogrenci@marmara.edu.tr" adresine bildirirseniz mailinize belgeleriniz gönderilecektir. E-devlet'ten alacağınız belgeleri de kullanabilirsiniz.

*Her türlü dilekçelerinizi ve taleplerinizi "teknoloji@marmara.edu.tr" adresinden bildirebilirsiniz.

Bu süreçte gösterdiğiniz özveri için teşekkür ederiz.

- Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

Yönetim kurulu kararı