SANLAB EĞİTİM SİMÜLATÖRLERİ yetkilileri ile işbirliği alanında bir araya gelindi

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 11.02.2021 tarihinde saat 10:30 da SANLAB EĞİTİM SİMÜLATÖRLERİ yetkilileri ile işbirliği alanında biraraya geldi.

Toplantıya SANLAB EĞİTİM SİMÜLATÖRLERİ adına Eğitim Simülatörleri Ürün Sorumlusu Aygün KUZU, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Hasan ERDAL,Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa AY,Fakülte Sekreteri Recep AKYOL,Fakülte Tanıtım ve Sanayii Koordinatörlüğü özel kalemi Ayser AYDOĞDU katılımda bulunmuşlardır.

2020 yılında Fakültemiz yetkililerinin ziyaretine mukabil gerçekleşen ziyarette İşyeri Eğitimi-Uzun dönem staj konusunda firmaca sağlanacak kontenjanlar görüşülerek Elektrik ElektronikMüh.,Makine Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerimizden 1 er öğrencinin firmada staja kabul edilmeleri karara bağlandı.

Değişen eğitim sisteminde simülatörlerin ve uygulamalı eğitimin teknolojik gelişimleri ele alındı.Firmanın desteklediği projelerden elektrikli araç motor simülasyonu,sanal gerçeklik laboratuvarı,Kaynak-CNC –Motor simülasyonları ve ROBOT Kiti alanlarında yapılacak çalışmaların ortak yürütülmesi,teknoloji ve bilgi birikimin Fakültemizle paylaşılması ve işbirliği konuları ele alındı.

Fakültemizle yakın işbirliği içinde olan SANLAB EĞİTİM SİMÜLATÖRLERİ firmasını Fakültemize verdikleri destek için kutlar ,ileriki dönemlerde de çalışmalarımıza katkılarını bekleriz.

SANLAB1.jpg (136 KB)

SANLAB2.jpg (131 KB)