Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Veliler

Fakültemiz 2 yıl önce temeli atılan ve inşaat aşaması tamamlanan Maltepe Başıbüyük’te bulunan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ne taşınma süreci devam etmektedir. İlk etapta idari birimler ve öğretim üyesi ofisleri ile derslikler taşınacak olup, ardından laboratuvarlar ve atölyeler taşınacaktır.

YÖK ve Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar gereğince 2021-2022 Öğretim yılı Hibrid bir şekilde (bazı dersler yüzyüze bazıları çevrimiçi) yapılması kararı alınmıştır. Bu kararlar doğrultusunda derslerin %40’a kadar olan kısmının çevrimiçi geri kalan kısmının ise yüz yüze yapılması planlanmıştır. Hangi derslerin ne şekilde ve nerede verileceği ders programları ilan edildiğinde görülecektir. Taşınması yetiştirilemeyecek olan laboratuvar ve atölyelerin uygulamalarının Göztepe Yerleşkesinde, Teorik derslerin işleyişinin ise Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde yapılması öngörülmektedir.

Uzun bir aradan sonra, yeni yerleşkemizde tekrar yüz yüze öğretime başlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanıyla, sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı olması temennisiyle 2021-2022 Akademik Yılı’nın şimdiden hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı