TEKNOFEST Biyoteknoloji İnovasyon Yarışmasında Teknoloji Fakültesi bünyesinde kurulu RoboTexTherapy Marmara Takımımızın Başarısı

TÜBİTAK MAM’ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen TEKNOFEST GAZİANTEP 2020 Biyoteknoloji İnovasyon Yarışmasında Teknoloji Fakültesi RoboTexTherapy Marmara takımımız 2.oldu.

Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Aslı Tunçay Atalay, Arş.Gör. Mehmet Fatih Çelebi ve öğrencilerimiz Zeynep Beler, Elif Dede’den oluşan ekiple yarışmaya katılan RoboTexTherapy takımımız  “Karpal Tünel Sendromu İçin Tekstil Tabanlı Yumuşak Robotik Eldiven” projesini geliştirdi.

61 takımın başvurduğu proje kategorisinde, proje detay raporundaki (PDR) başarısıyla finale gitmeye hak kazanan 25 takım arasında yer alan takımımız, takım üyesi Arş. Gör. Mehmet Fatih Çelebi’nin yaptığı sunum ve gösteri sonrasında ikinci olarak 15.000 TL ödül kazandı.

Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Aslı Tunçay Atalay, Arş.Gör. Mehmet Fatih Çelebi ve öğrencilerimiz Zeynep Beler, Elif Dede‘yi kutlar ; başarılarının devamını dileriz.

- Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

1.png (1.34 MB)