Teknoloji Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz 2018-2019 Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Mustafa KURT’un katılımıyla 21 Kasım 2018 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Akademik Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal’ın açılış konuşmasıyla başladı. Fakültemizin Eğitim, Akademik ve İdari faaliyetlerinin sunulmasından sonra  Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın, fakültemize ait akademik faaliyetlerin analizi, fakültemizden beklentiler, üniversitemizin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına  detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası Rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.