Teknoloji Fakültesi 2019-2020 Akademik Kurul Toplantısı Düzenlendi

Teknoloji Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı; Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın teşrifleriyle 6 Aralık günü, Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal’ın açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasını gerçekleştirdi. Özvar; Teknoloji fakültemizin akademik alandaki üretkenliğini incelediği detaylı analizleri, öğretim üyeleriyle paylaştı.

Ayrıca akademik kurul toplantısında; araştırma üniversiteleri ile Marmara Üniversitesi’nin çeşitli kriterler çerçevesinde karşılaştırması, “YÖK (Yükseköğretim Kurulu) kalite kriterleri” kapsamında Marmara Üniversitesi’nin ve Teknoloji Fakültesi’nin durum değerlendirmesi yapıldı.

Teknoloji Fakültesi’nin araştırma kapasitesinin ve buna bağlı olarak genel performansının geliştirilmesi için yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

akademik gen kur 1.jpg (372 KB)

akademik gen kur 2.jpg (308 KB)

akademik gen kur 3.jpg (257 KB)