Teknoloji Fakültesi heyetimizin MOBİSAD Derneği ziyareti

MOBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal TURNACI ile yönetim kurulu üyesi Tahir TULUK, Genel Sekreter Murat ERTİN ,Üye İlişkileri koordinatörü  Nuray BAYRAKTAR, Mobisad dergisi yayın editörü Banu KAYA ile Fakültemiz adına Dekanımız Prof.Dr. Hasan ERDAL, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Buldu, Dr.Öğr.Üyesi, Kazım YILDIZ ile Mekatronik Mühendisliği Arş.Gör. M. Fatih ÇELEBİ katılımıyla verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Dekanımız, Prof.Dr. Hasan ERDAL’ ın Üniversitemizi ve Fakültemizi tanıtan sunumuyla başlayan toplantıda MOBİSAD’ ın tanıtımı yapıldı.

Teknoloji Fakültesi ile yapılabilecek projeler, kurulabilecek laboratuvarlar görüşüldü. Öğrencilerimiz için işyeri eğitimi imkanları ve protokol yapılması hususları görüşüldü. İleriki bir tarih için işbirliği imkanlarının detaylı görüşülmesi amacıyla Mobisad kurul üyeleri fakültemize davet edildi.

Eğitim, proje ve teknoloji alanında ileriye dönük işbirliğine yönelik temennilerle kapanan toplantıya katılan tüm sektör temsilcilerini kutlar; bu kapsamda MOBİSAD Mobil İletişim Araçları Ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneğini  Üniversite sanayi işbirliğine gösterdikleri özen ve itina için tebrik ederiz.

- Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

MOBİSAD 1.jpg (62 KB)