Teknoloji Fakültesi MİSAD Isıl İşlem Sanayicileri Derneğini Ağırladı

06 Ocak 2020 Pazartesi günü, Üniversite-Sanayii İşbirliği kapsamında MİSAD ISIL İŞLEM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Fakültemizi ziyaret etmiştir.

Gerçekleştirilen toplantıya, MİSAD adına, MİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz TÜRE, Dernek Başkanı Koray YAVUZ ve Sekreter Banu İŞLEKER, Fakültemiz adına, Dekanımız Prof.Dr. Hasan ERDAL, Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Ahmet Emin KUZUCUOĞLU, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yahya BOZKURT, Mekatronik Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Mehmet Fatih ÇELEBİ ve Fakültesi Sekreterimiz Recep AKYOL katılmıştır.

Toplantı kapsamında, Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile MİSAD ISIL İŞLEM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ bünyesindeki firmalarla geliştirilebilecek projeler, kurulabilecek laboratuvarlar, Öğrencilerimiz için Staj olanakları ve işyeri eğitimi konuları gündeme alınmış,   ileriki yıllarda yapılabilecek iş birliktelikleri için önemli bir yol kat edilmiştir. 39 Meslek Lisesi ile İSO bünyesinde protokol yürüten ISIL İşlem Sanayicileri Derneğinin Üniversitemizle de staj ve işyeri eğitimi konusunda işbirliği yapabileceği hususunda görüş birliğine varılmıştır.

MİSAD Isıl İşlem Sanayiciler Derneğine Üniversite Sanayii İşbirliğine verdikleri destek ve sektörde Teknoloji Fakültelerinin tanıtımına sağlayacakları katkı için teşekkür ederiz.

- Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

-Bu haber Sanayi Koordinatörü Özel Kalemi Sn. Ayser AYDOĞDU tarafından hazırlanmıştır.

misad.jpg (166 KB)