Teknoloji Fakültesi Personel Basketbol Takımımız 2022 Rektörlük Kupasında Şampiyonluğa Uzandı

Üniversitemiz bünyesinde personel arasında yapılan spor karşılaşmaları birçok dalda yoğun ilgiyle karşılandı.

Personel Basketbol takımımız 26 Mayıs 2022 tarihindeki son maçında Diş Hekimliği Fakültesini 73-52 yenerek önceki senelerde aldığı derecelerin üzerine çıkarak Şampiyonluğa uzandı.

Skorer oyuncumuz Eyüp Emre ÜLKÜ, Erkan DURSUN ve genç yeteneğimiz Eray ALTAN’ın son karşılaşmadaki etkili sayıları ve yıllardır Fakültemize destek veren oyuncularımızın gayretleri takdire şayandı.

Spor koordinatörümüz Prof. Dr. Ümit Kemalettin TERZİ hocamızın yarı finaldeki ciddi sakatlığına rağmen kenardan oyunu motivasyonu da takımımızı ateşledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa KURT’un elinden şampiyonluk kupasını alan Takımımızın tüm oyuncularını tebrik eder; bir kupayı daha Fakültemize kazandıran ekibimize başarılar dileriz.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

1.jpg (328 KB)

2.jpg (207 KB)

3.jpg (88 KB)4.jpg (252 KB)