17'nci Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Toplantısı Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

17. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Toplantısı, 14 Teknoloji Fakültesi’nin dekan ve dekan yardımcılarının katılımıyla 29 Şubat - 02 Mart 2024 tarihleri arasında, Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi.

Toplantı programının açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar DEMİREL, fakültenin kuruluşundan günümüze durumunu ve başarılarını özetledi. Mustafa Temizer Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantının açılış törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR, Teknoloji Fakültesi dekanları, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı. Açılış töreninin ardından fakültenin laboratuvarlar ve atölyeleri gezildi, yürütülen projeler hakkında bilgi alındı. Sonrasında, Teknoloji Fakültelerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmek ve 18. Dönem Konsey Başkan ve Yardımcılarını seçmek üzere toplantıya geçildi. Dekanlar Toplantısı Fırat Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar DEMİREL’in Başkanlığında gerçekleştirildi.

Dönem Konsey Başkanı olarak Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa ATAR , yardımcı olarak da Manisa Celal Bayar Ün. Hasan Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali DEMİR ve Karabük Ün. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet KAYFECİ seçildi. Alınan kararların raporlaştırılmasının ardından toplantı sona erdi. Ertesi gün Harput Kültür gezisi ve sonraki gün Keban Hidroelektrik Santrali gezileri gerçekleştirildi.

1.jpg (100 KB)

2.jpg (81 KB)