Araş. Gör. Dr. Barış Doğan' a Teşekkür Belgesi

Mesleki teknik eğitim alan öğrencilerin istek ve becerilerini artırmak amacıyla her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Uluslararası Robot Yarışması düzenlenmektedir. Bu sene 12.si düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması kapsamında; Mini İnsansız Hava Aracı (Mini Drone) kategorisinin açılmasını ve düzenlenmesini sağlayan teknik ekipte yer alan, fakültemiz öğretim elemanlarından Araş. Gör. Dr. Barış DOĞAN’a, yarışmaya katkılarından ötürü Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet YILMAZ imzalı resmi teşekkür belgesi düzenlenmiştir. Yarışmaya katkılarından ötürü Sivas Valiliği tarafından da teşekkür belgesi düzenlenmiştir. Teknoloji Fakültemizi olumlu bir şekilde temsilinden ötürü, Dekanlık olarak teşekkür belgesini kendisine takdim etmiş olup; başarılarının devamını dileriz.