Yaz Staj tarihlerinde yaz okulundan ders alacak Öğrencilerin dikkatine!

2023 Yaz döneminde Yaz Stajı Uygulaması ile birlikte Yaz Okulunda ders almak isteyen öğrencilerimizin dikkatine...

2022-2023 Yaz Okulunda Yüzyüze eğitim yapıldığından dolayı, Yaz stajı yapılan işletme eğer Cumartesi günleri çalışıyorsa hafta içi 2 gün yaz okuluna devam edebileceklerdir. Cumartesi günü çalışmayan işletmelerde Yaz stajı yapan öğrenciler hafta içi 1 gün Yaz Okulundan ders alabileceklerdir. Yaz okulunda alınan derslerin günlerinde yapılan stajlar, toplam staj gününe eklenmeyecektir. Öğrenciler yaz okulunda aldığı toplam ders günü kadar ek staj yapmak zorundadır.

Revize edilmiş staj bitiş tarihleri en geç 23 Eylül 2023 olacak şekilde değiştirilebilecektir. 23 Eylül 2023 tarihini geçmeyecek şekilde stajınızı uzatabilirsiniz. Yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki formu doldurup 07 Ağustos 2023 tarihine kadar bölüm eposta adresine "Staj-Yaz okulu dilekçesi" konulu mail atmalıdır.

Dilekçe formu için tıklayınız.